ATT LYXA TILL DET

 
 
 Bilder från pinterest.se (inte från selma spa)
 

Att resa ligger mig varmt om hjärtat som många av er vet. Jag älskar att besöka nya platser i världen men är väldigt dålig på att besöka guldkorn här i vårt avlånga land Sverige. 

Selma Spa i Sunne är ett av Nordens största och mest välkända spahotell. Med god mat, fantastisk utsik, sport och spaupplevelser gör det till ett populärt resemål för många! Selma Spa ligger i Värmland. Utöver deras fantastiska erbjudanden på Selma Spa skulle jag även vilja upptäcka naturen och miljön som finns i Värmland. Personligen tycker jag att SPA är någonting man ska unna sig någon gång i livet. Det är väldigt härligt, avkopplande och skönt att bli ompysslad och byta miljö. Jag själv känner mig som en ny människa efter ett spa-besök. 

Förutom spa-avdelningen med olika behandlingar, pooler, bastu och liknande finns även möjligheten till träning. Det brukas uppskattas och vara väldigt efterfrågat nu för tiden. Man kan träna på egen hand men det finns också möjligheten till gruppträningspass. Selma Spa anordnar även intressanta föreläsningar, så om du är intresserad och vill veta mer om ett visst ämne är ju detta perfekt.

Det som gör att jag vill besöka detta Spa är att jag hört så bra om det, utbudet och miljön som finns på anläggningen. Ni får gärna besöka deras hemsida för mer information och bilder.

 

Inlägget är i samarbete med Visit Värmland
#HappiChallenge

 

SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress