SATURDAY

 
Hej hjärtan! Så himla skönt med helg. Igår fick jag äntligen umgås med Adam igen efter en vecka då vi gått om varandra. Det blir så de veckorna han jobbar kväll så då ser jag jämt fram emot fredagarna då vi kan umgås. Igår lagade vi god mat, kollade på senaste avsnittet av Prision Break och sedan började vi kolla på den omtalade serien "thirteen reasons why" har någon av er läsare sett den? Tycker den är riktigt bra och spännande, men så hemsk verkligen, vill veta vad som händer!!! och varför! 
 
Idag kom pappa och Rasmus (min lillebrorsa) hit till Kalmar. Vi tog en tripp till Öland för lunch, strosade runt, kollade i affärer och nu kom vi hem till lägenheten och ska fika lite. Knäppte några snabba bilder på dagens look, ett par jeans och en topp, så enkelt fick det bli idag. Ska hem till Vimmerby ikväll då vi har match imorgon, ska bli så himla roligt!!! Älskar att säsongen är igång och att vi fått bästa tänkbara start på den. Vad gör ni i helgen?
 
#HappiChallenge
 
1
Kajsa

Jag har sett den, man vill bara att det ska gå annorlunda men man kan ju inte ändra något som redan är gjort. Det är bra att Clay gjorde illa sig iallafall, annars kan man ju inte se skillnad på nutid och flashback ; )

SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress