CAPRI

CAPRI♥ I onsdags tog jag & Adam båten till fina och fantastiska Capri. En av de bästa upplevelserna någonsin under resans gång. Jag besökte Capri för ungefär 5 år sedan, då var det inte alls lika populärt och smockat med turister, jag var mindre och uppskattade det inte lika mycket. Men nu - WOW! När vi kom till hamnen var det även här mycket folk, mest turister. Alla väntade på bussar, taxi osv. Jag och Adam kollade på varandra och bara, "nej vi ska gå på Capri, hela dagen. Sagt och gjort, vi köpte vatten och en solfjäder (bästa investeringen under resan) och vandrade upp och ned för alla berg och kom tillslut till detta fina ställe ni ser ovanför - " La Fontelina".
 
 
 Såhär såg jag ut den dagen, två nya plagg från NA-KD, kjolen är märket Levis & toppen Aéryne, ett nytt märke som jag upptäckt och diggar rejält! 
 
 
Så himla glad (& stolt) att vi gick över hela Capri den dagen. Vi upptäckte så mycket fina gränder, mysiga resturanger, härliga glassbarer och häftiga butiker. Stället La Fontelina var rätt så dyrt men så värt det. Lugnt, jättehärlig miljö, god mat, trevlig personal. Tips är att reservera innan, det hade inte vi gjort eftersom det blev väldigt spontant men efter jag sagt till dem att vi gått ända hit, (det var 38 grader den dagen) så fixade de plats åt oss. Så himla snällt & uppskattat. 
 
 
DU <3
 

Capri är väldigt lyxigt i sig. Här finns det jättemycket märkesbutiker så efter stranden när man var svettig och allmänt ofräsch + att vi vandrade så gick vi förbi dessa butiker. Så himla fint & mysigt. CHANEL, citroner & champange-servering, what else do you need? ;) 
 
Detta var lite av mina mobilbilder. Tänker visa er mer sen såklart när jag är hemma. Inte förens nu har jag hittat bra wifi så det har varit lite svårt att uppdatera er. Hade gjort ett tidsinställt inlägg till er igår där jag berättade att jag tog över iDeal Of Swedens snachat när vi var i Rom men det inlägget kom aldrig upp. Sorry! Men ni som följer mig på instagram: @bymatiilda eller snapchat: matildastromdah fick kanske reda på det där igenom + att jag uppdaterar väldigt mycket därifrån ;) Hoppas ni mår bra fina ni! 
 
SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress