När Barncancerfonden släpper sina reklamfilmer blir jag alltid lika rörd, upprörd, känslomässig och så fruktansvärt arg. Att en sådanhär hemsk sjukdom ska drabba ett oskyldigt barn är helt vansinnigt. Såklart är sjukdomen lika hemsk när den drabbar en vuxen människa men för mig gör det extra ont när det gäller ett barn, oavsett sjukdom. Reklamfilmen är nu aktuell och handlar om Ebba, som är deras Lucia, drabbades av leukemi när hon var 7 år. Hon är ett av 300 barn som varje år måste påbörja behandling mot cancer. 
Jag tyckte det var en självklarthet att ha med en sådan här lucka i min julkalender då jag vill uppmana er alla att sprida ljus nu i jul (och såklart annars också). Så genom dagens lucka uppmanar jag er att swisha en gåva till barncancerfonden - liten som stor - allt räknas!
 
Stöd forskningen mot barncancer, då ger ni drabbade barn och deras familjer det de behöver mest - hopp om en ljusare framtid. Swisha din gåva till 90 20 900. Det finns fler sätt att stödja kampen mot barncancer i jul. Nu tänder de ljusen i julbutiken och här hittar du livsviktiga julklappar till dina nära och kära, och till företagets kunder och medarbetare. Det kan ni läsa mer om HÄR.
 
 
 
johanna

Jättefin video dom gjort!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress