- Sponsrat inlägg av MyMuesli - (adlink)
 
Godmorgon finisar! Hoppas helgen startat bra <3 Bakom dagens lucka kan ni vinna en riktigt smarrig vinst ;) Nämnligen mueslis och granola ifrån mitt favoritföretag - MyMuesli. Jag är en riktigt frukostmänniska och älskar verkligen granola och muesli -- det är bland det bästa jag vet! Blev så otroligt glad när jag fick hem en julkalender ifrån MyMuesli med 24 luckor och bakom varje lucka gömmer det sig en ny sort - så himla gott! En muesli to go. Därför är det extra kul att presentera denna lucka då ni kan vinna detta här ovan, jul/advents - muesli & granola!
 

För att tävla: 

- Följ mig  @bymatiilda & @mymuesli på instagram.
-  Lämna dina uppgifter så som namn, mail och instagramnamn i kommentaren (du behöver inte ha en öppen profil) så jag kontakta dig om du är den lyckliga vinnaren. 
- Berätta om ditt bästa frukosttips!
- Klar!
 
(Tävlingen avslutas 16/12 kl 23:59. Vinnaren utses av mig, publiceras i detta inlägg och kontaktas via mail. Eventuell vinstskatt betalar vinnaren).
 
TÄVLING AVSLUTAD! Grattis Sandra, du har vunnit denna goda vinst. Jag kommer kontakta dig via mail. <3
 
Moa Nachtweij

OKEJ som den frukostälskare jag är så har jag absolut tips på GODASTE frukosten. Tänker att mymueslis granola vore perfekt att toppa en smoothie (blåbär, jordgubbar och frysta bananer för att få "glasskonsistens" + kanel, kardemumma). Toppa sedan granolan med lite äppelbitar stekta i kokosolja och kanel & DÄR har du godaste skålen i frukostväg. Det tillsammans en kopp svart och avocadotoast med chiliflakes och havssalt så kan det inte bli godare va?? Drömmen! xx

mnachtweij@gmail.com
HTTP://nouw.com/nachtweij

Moa Nachtweij

Instagram: @moakristine

Sandra

Yes äntligen, bästa luckan!!!

Alltså jag är en sån där person som äter frukost till frukost, lunch & middag vissa dagar så därför har jag inget direkt super tips på bästa frukosten eftersom jag varierar så ofta. Mitt tips är istället att njuta av frukosten och äta den i lugn & ro. Gärna framför en bra serie! Allt blir så mycket godare om du verkligen tar dig tid att njuta av det du äter istället för att kasta i dig frukosten.

Åh nu vart jag sugen på frukost igen!!

@siirisandra as always :))

Sofia Eriksson

Jag är jättegärna med!
Instagram @sofiaaerikssonn

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress