- Sponsrat inlägg av Body Gym & Relax - 
 
Förlåååååt för strul! Dagens tidsplanerade inlägg har av någon anledning inte kommit upp och sen har jag inte kunnat logga in på min bloggportal förens nu så jag har inte kunnat leverera dagens lucka till er! Men den kommer pågå i ett dygn som vanligt (alltså  den 22/12 klockan 23:59) 
 
Bakom dagens lucka kan ni tävla om ett månadskort hos Body Gym och Relax här i Vimmerby. där gym, pass och relax ingår i 1 månad. Hur bra? Tycker gymmet är riktigt fräscht och bra och jag älskar deras grupp-pass, speciellt HIIT & tabatan - tips! Träning är någonting som är en stor del av min vardag och jag tränar för att jag vet att jag mår så himla mycket bättre av det, för att det är roligt och för att jag blir piggare. Jag gör det helt för min egen skull och sen när träningen visar resultat blir det alltid en motivation att fortsätta :) 
 

För att tävla: 

- Följ mig  @bymatiilda & @bodygymochrelax på instagram.
-  Lämna dina uppgifter så som namn, mail och instagramnamn i kommentaren (du behöver inte ha en öppen profil) så jag kontakta dig om du är den lyckliga vinnaren. 
- Berätta varför just du ska vinna och ditt bästa träningstips!
- Klar!
 
 
(Tävlingen avslutas 22/12 kl 23:59. Vinnaren utses av mig, publiceras i detta inlägg och kontaktas via mail. Eventuell vinstskatt betalar vinnaren).
 
TÄVLING AVSLUTAD: Grattis Nanny <3 Jag kommer kontakta dig via mail.
 
 
Elin Namnieks

@Namnieks på instagram. Jag skulle vilja vinna det här månadskortet åt min bror. Han har haft en dipp i träningen och börjar lite smått komma tillbaka. Om han fick ett månadskort tror jag motivationen skulle öka ännu mer och att han skulle komma igång ordentligt igen :) Mitt bästa träningstips är att det är bättre att träna en kortis än ingenting alls om du känner att du har ont om tid. Bara man tränar någonting så kommer man snart märka den positiva effekten i och med att endorfinerna kickar in och man känner sig piggare och fräschare.

Nanny

Efter en graviditet är kroppen långt ifrån vad den var innan och jag känner att jag har svårt att hitta tillbaka till träningen sen sonen föddes och tror därför att detta skulle ge mig motivationen att ta tag i träningen igen för precis som du skriver så är träningen så himla bra för välmåendet!

Mitt bästa träningstips är att ha en träningskompis, då kan man peppa och motivera varandra och när den andra kanske inte har ork eller motivation till att tärna kan den andra uppmuntra en, plus att man kan ge varandra tips om man ser att den andra exempelvis har fel teknik vid styrketräning exempelvis 😄

Nanny

Glömde skriva mail och instagram..

Instagram: nannyfrida
Mail: nanny.frida@hotmail.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress