Inlägget innehåller reklamlänkar
 
I fredags hade iDeal Of Sweden sitt lanseringsevent för deras nya (och FANTASTISKT snygga) höstkollektion! Jag och Malin åkte upp till Stockholm tidigt på fredagen. Vi åt supergod brunch på södermalm innan vi drog in till stan för lite shopping. Sen fixade vi oss iornding och mötte upp Frida & Julia för middag innan vi drog till eventet.
 
Väl där möttes man av det fantastiska iDeal-teamet och mingel. Magiska Elite Group var där och hade gjort magi med jättefina blomsterdesigner (säger man så?) och buketter. Matchat mycket med den nya kollektionen hade de också gjort. Hade verkligen en sådan trevlig kväll och iDeal hade fixat det så fint och bra som alltid. Är så himla glad och tacksam att få samarbeta med detta härliga gäng. Tack till iDeal Of Sweden för ett ytterligare fantastiskt event och grattis till en supersnygg kollektion. Tack mina fina vänner för att ni gjorde kvällen och jag är så lyckligt lottad att få ha er som vänner. 
 
Ni hittar den nya kollektionen HÄR & ni får 20% rabatt med koden "NEWFALL20" - hur bra? Klicka in på länken och se om du hittar något skal som passar just dig. Mitt favoritskal är leopardskalet, så himla trendigt och snyggt!
 
 
Inlägget är i samarbete med iDeal Of Sweden
 
 
Elin Bjurek

Åh vad roligt det låter, ser ut som att ni hade en lyckad kväll!!:)

Svar: Tack, det var en jättebra kväll verkligen :)
Matilda Strömdahl

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress