31 augusti 2018

BLUE

Outfits Samarbeten

Inlägget är i samarbete med Gina Tricot
 
 
TOP - SOLDOUT / JEANS - HERE 
 
Hej darlings! Länge sen sist. Jag har bara behövt ta en paus härifrån för att hitta motivation och inspiration igen. Jag har verkligen känt mig låg här senaste tiden och vill verkligen inpirera och leverera varje gång jag går in här. Skapa en mening och inspiration. Tänkte skriva mer om det i ett annat inlägg.
 
Fredag igen! Landade i Sverige igår efter några dagar i Gdansk & Sopot! Tänkte även skriva en guide på mina bästa tips ifrån min resa och även skriva om resan såklart :) Sverige bjuder på regn och mysväder och jag storsar runt här hemma i mina favoritjeans från Gina Tricot - Iris Mom Jeans! Har dem i flera färger och älskar verkligen deras modell. Ikväll ska jag och Adam på middag hos mamma, vilket ska bli supermysigt. 
Ha en fin fredag och trevlig helg. 
 

20 augusti 2018

MONDAY VIBES

Vardag

TOP - SOLD OUT, find it in store (Gina Tricot)
 
Hej darlings! Måndag igen och jag är fortfarande ledig, vilket är så skönt! Idag ställde jag ingen klocka utan gick upp när jag vaknade, gjorde god och mysig frukost, så jag bjöd över Frida. Så mysigt att ha henne i trapphuset bredvid. Sen har jag bara jobbat med administrativa saker idag. Jag åkte till farmor som bjöd på lax till lunch - lyx! Nu ska jag laga mat innan träningen och det var den måndagen avklarad. Tänker om jag ska göra en plans for the week senare då jag har ändå lite roliga saker som kommer upp, skulle det uppskattas?