Inlägget är i samarbete med Gina Tricot 
 
 
Wearing all Gina Tricot
 
Hej bloggen! Mitt samarbete med Gina Tricot fortsätter och temat denna månad är partylooks. Här är min första partyoutfit som kan vara snyggt att ha en kallare kväll (ni ba ah men när då det brinner ju i varenda skog och är rekordvärmeeeee). Svart är ett säkert kort och så snyggt. Älskar bältet i midjan på byxorna och toppen har en perfekt v-ringning. Jag valde att piffa den tillsammans med guldsmycken & mina vita sneakers. Vad tycker ni?
 

19 juli 2018

KITCHEN GOALS

Inredning

 
 
Godmorgon hjärtan. Sitter här med morgonkaffet bredvid mig och skriver till er. Denna vecka är fullspäckad med jobb och man får ta vara på de små tillfällerna. Igår slutade jag vid 15:00 (lyx!) och jag och Adam hade kvalitétstid. Vi åkte till ett mysigt ställe utanför stan - Ingebo Hagar som är ett ekologiskt café där de säljer bland annat jättegoda stensugsbakade pizzor. Efter det åkte vi till ett fält och fångade svensk sommar med min nya polaroidkamera jag fick av älskling i födelsedagspresent. <3
 
När jag och Malin var i Göteborg sov vi hos mammas bästa kompis Catrin. Hon och hennes man bor i en fantastisk lägenhet i centrala Göteborg och dessa bilder är deras kök! Hur magiskt? Längtar verkligen tills jag och Adam köper vår egen lägenhet/hus och kan påbörja vårt livsprojekt!
 

17 juli 2018

YELLOW DREAM

Outfits

 
DRESS FOR SUCCESS - HERE (adlink/reklamlänk)
 
Hej rarlingar! Hoppas allting är bra med er. Allting är fint här och känns som jag går på "rutin". Jobb, äta, träna & sova - ungefär så ser mitt liv ut. Försöker ända ut i fingerspetsarna att ta vara på den lilla ledighet som ges på kvällar eller innan jobbet och spendera dem med mina vänner eller Adam. Kvällsdopp, sushidejt eller middag, sådana små saker i vardagen som gör allting så mycket lättare :) Uppskattar verkligen de stunderna! 
 
Fotade denna look i farten innan jobbet i 30 graders värme! På tal om det - vilket väder vi har hörrni :) Jag känner mig som solen själv i denna outfit och jag gillar verkligen blazerklänningar, det är så jag. Denna finns även i fler färger om ni skulle va sugna på en annan färg om ni ändå gillar modellen.