Har ju helt i min frånvaro missat att visa er lite bilder ifrån min mindsommar. Såhär såg jag ut! Bar min nya älskade klänning ifrån Zara, som ni fick se i förra inlägget.
Min krans! Alltså WOW! Mormor gjorde min iår igen, en tradition vi har skapat oss och jag blev så himla nöjd. Finaste kransen av finaste mormor <3
 
 
Jag menar titta! HUR fin?
 
 
Jag, Malin, Frida & Frida kickstartade dagen med Champange-frukost innan vi gjorde oss en supergod midsommarlunch. Vi hade inga större planer iår för midsommar. Kändes lite som att vi satte ribban rätt så högt förra året när vi var på Öland - det var så himla härligt och en midsommar jag kommer minnas föralltid. :) Vi åt iallafall en jättegod lunch innan vi drog igång lite lekar.
 
 
Love you <3
 
 
Hade en jättemysig och härlig midsommar med tjejerna. Älskar och uppskattar dem så mycket. Mötte upp Adam och våra gemensamma vänner på kvällen. Dagen efter åkte jag och Adam till Stockholm för lite egentid, vi behövde verkligen det. Komma iväg och bara få vara - men mer om det i ett annat inlägg. Godnatt darlings <3
 

27 juni 2018

LOST

Outfits

 
DRESS - ZARA
 
Hej finisar! Helt slut i både kropp och själ efter att ha inlett en jobbvecka. Min kropp och sinne är väl inte redo mentalt och skriker efter ledighet, lugn och ro. Men får väl bli i ett annat liv känner jag just nu. Befinner mig i något känslomässigt kaos och ena studen gråter jag, andra tjuter floder eller är skit sur. Vet inte riktigt varför och kan heller inte sätta fingret på exakt vad det är. Tror det mest är att jag enbart ska jobba, jobba, jobba och har ingenting att se fram emot. Missförstå mig inte, tycker verkligen om mitt jobb men behöver ledighet. Och det är nog just det, att jag inte har någonting roligt att se fram emot förutom Göteborg med Malin då vi ska på Ed. Men ingenting annat vilket får mig att inte bli motiverad till att jobba eller liknande då man inte har något mål, vilket jag alltid brukar ha. Gör mig frustrerad. Känner mig vilse antar jag. Jag vet inte. Skönt att få skriva av sig lite. Någon av er som känt något liknande? 
 
Från något djupt till något ytligt - vad tycker ni om min klänning? Tycker den  är så härlig och bekväm! Har verkligen fastnat för den här "knapptrenden" och tillsammans med linnen blir det en jättefin kombo. 
 
Inlägget innehåller reklamlänkar/betallänkar
 
1 (25%) / 2 (25%)/ 3 (25% / 4 / 5 / 6 / 7 / 8  / 9 / 10 / 11
 
Vi har nyligen flyttat till en ny lägenhet och just nu är jag inne i ett sådanthär "inredningsmood". Känns som det enda jag tittar på just nu är inredning och man vill gärna ha så mycket nytt. Det känns som att vi har det mesta i möbelväg men nu så är det dekoration så som det här ovan som fattas. Även tavlor, posters, lampor, växter, ja ni förstår. Jag fyller år snart och tänkte passa på att önska mig lite av det här ovan. 1, 4, 8, 9, 10 är någonting jag önskar mig mest (piiing mammi). Jag och Adam (jag) skulle gärna vilja ha en ny matta till vardagsrummet men kan inte bestämma mig för vilken av dessa två ovan. Vilken tycker ni är finast? :) Känns som det var länge sedan jag gjorde denna typ av inlägg med collage, vad tycker ni om dessa? Kommentera gärna! 
 
(förlåt för lite spretigt inlägg men ALLT försvann när jag precis var klar - KUL!!!)