29 juni 2015

I´M BACK

Vardag


Hej på er! Igår kom jag hem från 4 underbara, fantastiska och oförglömliga dagar på Bråvalla. Att åka dit med ett fantastiskt gäng, lyssna på artister, äta buntas thai, träffa glada festivalmänniskor och bara leva i nuet utan att tänka på alla saker runt omkring var så välbehövligt! Jag hade så roligt!
 
Det känns skönt att vara hemma nu, tillbaka till rutiner, jobbet. Det är en fullspäckad, jobbig men samtidigt en av de roligaste veckorna som väntar mig. Jag fyller 18 på fredag och har mycket att stå i innan dess så som förberedelser inför kalas och även min 18-års fest. Jag ska även plugga till mitt körkort samtidigt som jag jobber hela dagarna!
 
Hur mår ni? 
Love /M.

28 juni 2015

INSTAGRAM

AllmäntGlöm inte att följa mig på instagram - @bymatiilda 
Kram
Hej på er! Förlåt för några dagars tystnad. Jag är för tillfälligt väldigt stressad över många saker och ting. Jag fyller 18 snart, jag ska då ha fest vilket är mycket att planera och fixa inför. Jag håller även på att plugga till mitt körkort, jobbar, planerar och packar inför några dagars festivalande. Mitt i allt detta ska jag hinna med att träffa nära och kära. 

Imorgon åker jag även till Göteborg för att se One Direction, det ska bli så himla kul, jag är så laddad! Trots allt "kaos" så är jag så spänd, glad och förväntansfull på de kommande men hektiska veckorna. 

Hoppas ni mår bra! 
Love /M.