Hoodie - HÄR // Byxor - HÄR // T-shirt - HÄR // Sport-bh - HÄR // Skor - HÄR
 
Min första "wish look", vad tycker ni om den? Jag har tänkt att göra en look varje vecka med olika "teman". Vad tror ni om det, skulle det uppskattas? Här är iallafall min första whish look och det är träningskläder! Är så himla motiverad till träning just nu och nya träningskläder gör ju det inte tråkigare. Jag älskar Nike, tycker de har så himla bra kvalité i sina grejer, de håller så himla länge liksom. Jag är alltid nöjd när jag handlar från Nike.  Jag är sugen på skorna och tightsen, jag är i behov av ett par nya träningskor. 

31 januari 2017

SMOOTHIE BOWL

Tips Vardag

 
Hej hjärtan <3 Har precis fått i mig detta supergoda och enkla mellanmålet. Jag tänkte åka till gymmet nu så har jag det avklarat och hela kvällen fri sen. Har sådan sjuk träningsvärk efter fysträningen igår men gud vilken go känsla det är efteråt! Har ni något träningspass som är er favorit? Det är ju viktigt att man tycker träning är roligt samtidigt. 
 
Om ni vill göra denna smoothie bowl gör såhär:
 • 2,5 dl naturell yoghurt (jag använde mig av en 0,5%, blir lite rinnande dock)
 • 1 dl Hallon
 • Några skrivor banan
 • Mixa - klart!
 
Receptet är för en person och om ni vill så toppa gärna lite med vad ni har hemma. Jag toppade med jordgubbar, banan, blåbär, hallon & linfrö. Mumma!
 
 

Outfit från Boston Clothing. Ni hittar dem på deras sociala medier:
instagram: @bostonclothing eller på deras facebook: @bostonclothing. 
 
Vida armar är någonting som är jättesnyggt och jag känner mig så bekväm med att ha det. Tycker det är en snygg detalj och gillar det starkt på både toppar som byxor. Kostymbyxorna är verkligen ett måste att ha i gardeoben, det är både elegant och sitter ofta så bra på! 
 
 
Sponsrat inlägg i samarbete med Boston Clothing