11 oktober 2018

LATELY

Vardag

 
Senaste ur min kamerarulle
 
Hej darlings! Hur mår ni? Sverige visar sig från sin bästa sida nu med alla fina höstfärger, strålande sol och härligt väder - då älskar man verkligen hösten. Jag tänder ljus om kvällarna för att skapa mysstämning delux, har fått hem många fina bud som ska bli roligt att testa och sen har jag även införskffat mig HÖSTENS MÅSTE ifrån bäste Hudvårdkompaniet - padsen! Det är magiska pads som återfuktar huden så mycket och man får så himla fin lyster. Det är min räddning i vardagen, ett stort tips verkligen om ni är torr i hyn, upplever den som "livlös" eller har problem med acne så har denna produkt (som ni ser längst ner till höger) hjälpt mig massor. Tips!
 
Idag har vi varit i Kalmar hela dagen och jag är så taggad inför denna kursen - tror att den kan bidra med något stort faktiskt. Kom precis hem ifrån en skön prommenad och nu ska jag mysa ner mig i soffan och mysa med Adam <3 

Inlägget är i samarbete med Furniturebox

 
Hej finisar! Vad roligt att ni gillade att se mitt hem och även ta del av mina inredningsinlägg/tips! Som jag berättat tidigare så vill jag verkligen lägga fokus i vårt sovrum och göra det så mysigt och personligt som det bara går. Vi är ju ändå i sovrummet rätt så ofta och jag tycker det är viktigt att man kan känna ett lugn, harmoni och en safeplace där. Sovrummet för mig är en plats där man kan samla ny energi :) Furniturebox har ett stort utbud av produkter i toppkvalitet, jag har alltid varit nöjd när jag handlat därifrån och det har alltid hållit kvalité. Det jag gillar med dem är att de har möbler av modern design, samtidigt som deras utbud ger en exklusiv känsla och att deras möbler är mycket prisvärda! Sist jag handlade där fyndade jag vår ute lounge på över 50%! Det är därför extra roligt att få göra detta samarbete med dem då jag verkligen diggar deras sortiment.

 Hur som helst - Sovrummet. De har ju ett utbud på både kontinentalsängar, nggavlar, sängbord, lampor, mattor, förvaring soch ja, allt som behövs i ett sovrum. Här ovan ser ni mina favoriter som jag verkligen skulle vilja flyttar in i vårt sovrum. Just nu är vårt sovrum väldigt kalt och tråkigt.Så opersonligt.Det måste in mer behaglig och mysig belysning, väggarna måste smyckas med tavlor och speglar sen måste även kuddar in! Jag älskar kuddar och tycker det är en viktig inredningsdetalj och kan göra ett helt sovrum. Sen måste vi ju bara ta en sekund och diskutera denna stol (!!!). Alltså den är så fin, klassisk, stilren och elegant. Det är någonting som jag verkligen skulle vilja ha mest av allt här ovan. Det kanske är någonting man borde önska sig i julklapp? :) Låt mig gärna veta vad av det här ovan som är era favoriter. Och om ni inte hittar något som passar er här ovan kan ni gärna kika in deras sortiment HÄR och se om det är något som tilltalar er bättre!

 

9 oktober 2018

TUESDAY VIBES

Mode Outfits

 
Top - NA-KD / Shorts - MANGO / Shoes - Nelly.com
 
Hej hjärtan! En outfit som jag totalt glömt att visa er ifrån London. Denna var perfekt att strosa runt i när vi var i London då klimatet tillät det. Älskar mina rosa shorts och är lite ledsen att jag måste packa ner dem i sommargarderoben och vänta med att ta fram dem till nästa sommar eller förhoppningsvis tidigare om vi kommer iväg på solsemester <3 Den stickade tröjan är en ny favorit i garderoben och har hittills använts flitigt. Ni såg den även i tidigare inlägg! Vad tycker ni om denna outfit?