This post contains adlinks from Adviral1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

I förrgår släppte härliga Alice Stenlöf sitt mjukisset ifrån Elly Pistol - så himla snyggt! Tycker färgen är jättesnygg och setet verkar vara superskönt med vilket är jätteviktigt tycker jag. Det är snygga och genomtänkta detaljer, jag diggar framförallt  de guldiga detaljerna och det svarta som återkommer mycket! :) Har ni sett setet innan? Vad tycker ni om det? 

 

30 november 2017

Thursday

Vardag

 
Hej finisar! Hur mår ni? Idag har jag fotat Bostons Jul- & nyårskampanj tillsammans med Malin & Frida. Det har varit jättekul och jag tror resultatet blev riktigt bra! Vi alla tre är ju riktiga amatörer haha men det var jättekul och en ny erfarenhet som jag tar med mig. Annars då? Jo var hos tandläkaren imorse och det är aldrig roligt men det såg bra ut allting så det var ju skönt. Idag fyller min älskade mammi år så jag är hemma hos henne och ska fira henne ordentligt innan jag ska på innebandy ikväll - ska bli så kul, var så länge sen nu! Sen har jag även shoppat Hanna Fribergs kollektion drop 2 som hon gör tillsammans med NA-KD - den är så himla fin verkligen. Det svarta setet blev mitt och nu väntar jag på att camouflage jackan ska släppas också! Jag älskade hennes första kollektion och blev minst lika impad på denna - good job Hanna!
 
Pssst.. imorgon  är det den 1 December & då börjar min julkalender! <3
 
 

29 november 2017

JULKALENDER

Julkalender

 
På fredag är det redan 1 December! Hur sjukt? Det har verkligen gått så himla snabbt men jag ser fram emot December månad, jul & nyår. Att få starta ett nytt år, utvecklas och börja om på något sätt. Det känns alltid lika skönt! Jag kommer ha en julkalender på min blogg i år vilket känns jättekul! Så bakom varje dag/lucka kommer ni kunna vinna det som döljer sig bakom varje lucka - hur himla roligt? Jag vill vara med och tävla själv typ! Haha ;) 
Vad tycker ni? Ska det bli roligt tycker ni? Det är första gången jag gör något sådant här men jag hoppas att ni ska uppskatta det! Puss fina ni <3