WORDS


Läste ett sådant fint och klokt inägg om kärlek och var tvugnen att dela det med er.
Ni hittar det HÄR skrivet av fantastiskt fina Elin Skoglund ♥
 
 

BLACK & PLANS FOR THE REST OF THE WEEK

Black Popper Pants Mercy - HERE // Baker Cap Carrie - HERE
MatildaNOV 15% på JFR sortiment (gäller ej rea & jackor)
 
Hej finingar! Hur mår ni? :) Det är skönt att denna vecka är rätt lugn också då jag fortfarande inte riktigt är 100% frisk än men det börjar äntligen bli bättre. Här nedan har ni resten av veckans planer: 
 
Fredag: Träffa Sara <3 Hon är hemma så vi ska mysa innan jag har seminarie hela eftermiddagen. Idolmys & chillkväll står på kvällsschemat. 

Lördag: Årsfest! Är så himla taggad på denna dagen, ska bli så himla roligt att äntligen få träffa laget och parta lite (läs mycket) haha. 
 
Söndag: No plans! 
 
 
1

NEW BEAUTY FAVS

 

Intimate Care – Soothing Balm - HÄR 

Balance My Skin – Body Lotion - HÄR

Blonde Perfection – Silver - HÄR 

 
Hej hjärtan! Jag måste bara tipsa er om dessa produkter ifrån Löwengrip Care & Color. Jag fick hem dessa ifrån ett PR-utskick för några veckor sedan och har nu under dessa veckor som gått testat produkterna regelbundet och jag är så himla nöjd. Bodylotionen doftar juvligt och har fått min hud så mycket mer len. Smoothing Balmet är även fantastiskt och har varit min "räddare i nöden". Ett silkeslent balm som motverkar röda prickar och lugnar irriterad hud, exempelvis i samband med rakning och denna har verkligen funkat för mig så jag är supernöjd! Jag var dock lite skeptiskt till silvers-hampoot då jag hittat "min grej" men denna överraskade mig positivt och jag är jättenöjd - ligger även på ett bra pris och håller länge! :) Tack snälla Löwengrip Care & Color för dessa produkter, jag har verkligen hittat nya favoriter! <3 
 
 
1
SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress