PROMDRESSES

 
Hej fina! Fullt upp här om dagarna trots att det är lov. Mycket jobb om dagarna med igår var jag ledig och var i Växjö med tjejerna för att kolla på balklänningar. Så mysigt och välbehövligt att komma iväg på en roadtrip med så härliga tjejer. Dagen var mycket givande då jag fick en klarare bild på vad jag vill ha för modell till klänningen, färg med mera. Jag fick även en sådan ny energi efter att fått spendera några timmar med la girls. På kvällen lagade jag och Malin mat, drack vin, jag färgade Malins hår och bara satt och prata hela natten. 
Love /M.

REAL TECHNIQUES

 
Har införskaffat mig lite nya sminkborstar till min samling. Det var verkligen på tiden haha. Jag älskar dessa borstar från REAL TECHNIQUES då de är riktigt bra kvalité till ett bra pris, rekommenderas verkligen. 
Love /M.

FLOWERS

 
Hej fina! Hur mår ni idag? Idag gör vi sista finslipet innan vi skickar tidningen på tryck och det känns verkligen efter allt jobb, tid och energi man har lagt ner på den så får vi hoppas på en riktig succé trots att det är vår första tidning. Hoppas ni får en bra dag!
Love /M.
1
SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress