30 mars 2018

POLKA

Outfits Samarbeten

Inlägget är i samarbete med Gina Tricot
 
 
Body - Coming soon / Jeans - Sold out
 
Hej darlings! Känner mig som en polkagris i denna outfit men jag gillar den enormt! Vem gillar inte polkagris liksom? ;) Denna bodyn har jag i både vitt & grönt (ni vet dem med tunna stripes?) och jag älskar passofrmen på denna bodyn. Jeansen är också nya och sitter som en smäck. Har alltid svårt med jeans då jag är rätt kort och har kurviga/grova ben (hej fotbollslår) så det är svårt att hitta några med bra passform. Men jag tycker dessa sitter jättebra och många av Ginas andra jeans! Vad tycker ni om denna outfit? Hiss/Diss?
 Inlägget är i samarbete med Gina Tricot

29 mars 2018

THURSDAY

Vardag

 
Ifrån en fika på uteservieringen i Stockholm
 
Denna vecka har bara flugit förbi och jag har knappt gjort någonting. Har inte haft någon speciell ork att göra så mycket men ändå har jag hunnit med mina viktigaste prioriteringar: räkningar, lägenheten, fotat samarbeten, fått en överblick på kursen. Dock har jag inte varit på föreläsningar för att jag helt enkelt inte velat eller haft ork och prioriterat annat. Skolan bör vara min första prioritering men denna vecka har det verkligen inte varit det. Antar att det är för att jag var så besviken på förra kursen så det "moodet" sitter väl i fortfarande. Men nu är det påsk och lite ledighet sen nästa vecka är det fullt fokus igen och försöka komma in i rutiner. Mår ju så bra av rutiner och scheman som fungerar bra. Vi hörs senare.
 

28 mars 2018

RED & PINK

Mode Outfits

 
Wearing all Gina Tricot
 
Hej godingar! Här kommer dagens outfit. Idag har jag strosat runt i vitt, rosa och rött och jag älskar det. Känner mig så himla vårig och fräsch och jag gillar att kombinera dessa färger tillsammans. Det är ju mycket rött och rosa i vår och att blanda dessa två färger är så snyggt tycker jag. T-shirten är ny som jag köpte i Stockholm. Tyckte citatet var så himla snyggt, jag har ju en dille på statement t-shirtar.  Hoppas ni haft en fin dag. Nu ska jag laga mat, dricka prosecco och kolla serier. Ingen dum onsdag det inte!