31 mars 2017

MARCH OUTFIT

Outfits

 
Min personliga favorit är 1:an, 2:an och 5:an! Vilken är eran? <3
 
Godmorgon fina! Äntligen fredag & jag är ledig. Så himla skönt men har lite att fixa innan jag tänkte göra mig iordning för att spendera resten av dagen med min Adam <3 Förra veckan ringde det på dörren och jag möttes av ett PR-utskick från MyMuesli. Jag blev så himla glad och jag har länge velat testa deras musli. Nu har jag testat två av dem och de är så HIMLA GODA! Idag smakade jag smaken "Coconut Crunchy" alltså heaven (!!!). Stort tips verkligen. Tack snälla MyMuesli för att ni gör mina mornar bättre!
 
Vaknade även till att jag är en av Blogg.se bästa bloggare?!?!?! Det finns så många duktiga och kreativa människor där ute som gör ett sådant fint och bra jobb och dagligen inspirerar andra människor så att få denna utmärkelsen känns jätteroligt och blev så himla glad! Det är rätt så svårt att få ihop detta vardagspusslet att blogga och sköta övriga sociala medier samtidigt som jag pluggar på heltid på universitetet, spelar fotboll ca 3-4 ggr i veckan och ska även hinna med alla relationer med familj, vänner och pojkvän. Men det är roligt och jag älskar att ha många bollar i luften. Så länge jag känner att det är roligt och att det ger mig någonting så älskar jag detta tempo. Hårt jobb lönar sig. <3
 

29 mars 2017

A PHOTO FROM...

Foto

Tyckte detta inlägg var så roligt och inspirerande att läsa så jag tänkte sno detta och göra en egen! Inlägget är ifrån fina Heddas blogg - ni borde kolla in denna donna!
 
En bild från en plats jag älskar: 
 
 
... LONDON / får ni möjligheten att åka hit - ta den!
 
En bild från ett tillfälle då jag kände mig snygg:
 
 
 
Enkel och bekväm look som jag helst klär mig i + min supersnygga jacka som jag älskar so much <3
 
En bild från då jag kände mig lycklig:
 
 
STUDENTEN <3 Skulle vilja göra om den dagen om och om igen! Ni som går i 3:an - ni har livets bästa månader framför er. 
 
En bild på en bra dag i mitt liv:
 
 

Mysig söndag med Joel i Stockholm. Vi åt supergod brunch, hängde i Gamla Stan, shoppade och bara va, en perfekt söndag, en perfekt dag och en perfekt helg.
 
En bild på någon jag beundrar:
 
 
Min bästavän, no doubt!
 
En bild på någon jag tycker om:
 

 
Mina fantastiska vänner, gamla klass & pojkvän. Vill även passa på att hylla min familj och även min nya klass <3
 
En bild på en favoritaccessoar:
 
 
Mina skooooooor (& mina naglar som jag hade då, hur fina?!)
 
En bild på något random:
 
 
 
 
En bild på något gott: 
 
 
Ni har säkert sett dessa bild er1000 gånger och tänker bah "men omg har hon inga andra bilder" MEN alltså detta brunchställe i Notthing Hill är verkligen ren magi! Lowry & Baker heter stället och det är ett litet ställe i Notting Hill med så mycket gott & så mysigt!
 
En bild från början av tonåren:
 

Med mina bästisar, 13 år och ingen aning om vilka magiska år vi hade framför oss <3