WHISH LOOK

This post contains adlinks from Adviral

 1 / 2 / 3 / 4 / 5

 

Efter ett par intensiva dagar så har jag verkligen prioriterat att sova lite extra än att gå upp tidigare och göra mig lite fräsch. Älskar att gå upp  tidigare på morgonen, sätta på kaffe, äta frukost länge, fixa sig och bara mysa omrking. Det är så himla gött tycker jag. Men denna vecka har jag slängt i mig en macka på vägen om jag ens hunnit det liksom haha. Men denna look gillar jag skarpt! Enkelt, snyggt men med snygga detaljer. Jackan är verkligen magisk, funderar själv på att klicka hem den :) Svart passar till det mesta och jag fick upp massa olika looks i mitt huvud hur man skulle kunna styla jackan. 

Har ni något favorit-plagg här ovan? :) 

1

NEW HAIR - DON´T CARE

 
Hej hjärtan! Jag har äntligen tid att skriva här efter att drunknat i plugg. Vi har så otroligt mycket i skolan just nu så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Två stora projekt + att vi sa tenta nästa vecka på fredag. Längtar tills nästa fredag då allt är "över" (för den här gången haha). 

Men hur som helst så har jag klippt mig och jag är så NÖJD! Det har känts som mitt hår bara "hängt" senaste tiden och det känns som jag inte haft någon frisyr alls. Men nu så! Vad tycker ni? Själv är jag som sagt jättenöjd och trivs med denna look. Det är alltid kul med en förändring. 
 
Hur mår ni? Jag har en del roliga saker på g som kommer upp på bloggen så STAY TUNED och ha tålamod. Jag har bokat en resa bland annat och i nästa inlägg kommer ni få veta vart. Har ni någon gissning? :)
Puss!
 
3

my weekend through my iphone

 
I fredags tog jag äntligen helg och hade en sådan himla mysig dag med Malin. Vi lunchade ihop och snackade mellan om allt mellan himmel och jord. 
 
 
På kvällen gick vi på en allsvensk match mellan Kalmar FF - IFK Norrköping.  Matchen var helt okej ändå och slutade 1-1 tillslut. Nästa gång blir det att kolla när Kalmar gästas av Bajen, Mallan är bajenfan så det är bara att ställa upp och gå ;) 
 
I lördags jobbade jag och på kvällen hade jag myskväll med Malin & Frida <3
 

Idag spelade vi seriefinal och det blev förlust. Så jobbigt och tung förlust då vi hade allt i våra egna händer och jättebra möjligheter att avancera upp till division 1. Ibland är inte idrott rättvist, det var det inte idag och det är det som är mest surt. Men vi vinner som ett lag och förlorar som ett lag. Nu gäller det att hålla tummarna och hoppas på att få hjälp av andra lag i serien. En riktigt jävla tung förlust helt enkelt. 
 
Veckan som kommer är tuff också, mycket plugg, plugg & plugg... så skönt att ha mina vänner, träningen och min kärlek när det går motigt i livet. Haha, vilket deppigt inlägg det blev men jag hatar att förlora. 

Hoppas er helg varit fin! Puss <3
 
1
SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress