26 september 2017

TOUGH WEEK

Allmänt

 
 
Ingen jätterolig vecka som väntar men här har ni allafall veckans planer. Längtar som fan tills på fredag efter klockan 12! 
 
Måndag: Pluggade hela dagen! Det positiva med denna måndag var att solen sken, jag fick månadens glossybox. Älskar att jag har förlängt mitt samarbete med dem, de gör många av mina dagar under månaden <3
 
Tisdag: Plugg, plugg, plugg. Ska ta ett break nu, träna och samla lite ny energi. 
 
Onsdag: Tentaplugg. Kanske en PW på eftermiddagen. Ska även försöka visa er innehållet i Glossyboxen, skulle ni vilja det? :) 
 
Torsdag: Seminarie, tentaplugg & träning. 
 
Fredag: Tenta - waaaa är så nervös! På kvällen ska jag käka tacos & idolmysa med vänner hoppas jag. 
 
Lördag: Match & lagfest - så taggad inför denna dag! 
 
Söndag: Bakis troligvis haha. Jag och Mammi har även pratat om dagsspa. Vore så himla välbehövligt. 
 
 
 

24 september 2017

ZzzZzzunday

Vardag

 
Från en mysig lunch på Magasinet förra veckan. Magasinet är ett stort tips ifall ni har vägarna förbi Kalmar. Snyggt inredd lokal med en känsla av industri, jättefräsch mat och trevlig personal. Det är ofta lugnt här vilket är så skönt. 
 
Hej fina! Hur har er helg varit? Min har varit rätt avkopplande och skön. Det har varit skönt att få tankarna på något annat än plugg men jag har inte riktigt kunnat slappna av helt då jag vet att en häktisk vecka kommer. Men det är bara kötta så är denna kursen (äntligen) slut på fredag. Den har varit så intensiv och krävande. 
 
På schemat idag är att vi ska fira pappa som fyller år<3 Sen ska vi spela hemmamatch och jag är SÅ laddad!
Vi hörs senare!
 
 
 
PARIS Jag och Adam har bokat en weekend till Paris över nyår! Så himla klyschigt ju ;) Behövde verkligen denn peppen nu mitt i all stress, någonting att längta till. Jag har varit i Paris en gång med laget, men då för att kolla fotboll så jag har ju inte upptäckt staden på det sättet. Så det hoppas jag att få ut nu från denna resa. Har ni varit i Paris tidigare? :) 
 
Jag vill gärna ha tips om bra resutranger, mysiga fik, övriga sevärdigheter osv - alla tips tas varmt emot! 
Vi bokade jättebilligt flyg och fick ge ca 1700kr för två personer tur & retur. Älskar att hitta billiga resor, då kan man lägga pengar på något roligt där istället. 
Puss!