31 augusti 2016

FUDGE

Skönhet Tips
LÄSARE!! Vill verkligen tipsa om detta silvershampoo. Det är typ skapat av världens hårgud. Det tar verkligen bort de gula tonerna i håret och ger ett sjukt bra resultat. Kan visa i ett annat inlägg. Men det är verkligen magiskt. Har provat så många silvershampoon genom åren men nu har jag verkligen hittat "the one" ;) haha! Jag vet att man kan beställa från Lyko.se. Någon av er som testat? Puss!

27 augusti 2016

YELLOW

Outfits Vardag

 
Kjol - Zara // Linne - Cubus // Väska och Choker från NA-KD // Klocka - Daniel Wellington // Solglasögon - Ur&Penn
 
Gårdagens outfit! Älskar verkligen min nya kjol som jag köpte i Stockholm. Känns skönt att vara tillbaka i Vimmerby efter veckan. Den har varit slitsam men så himla rolig. Man har lärt känna nya människor och det har varit så många positiva intryck. Hur mår ni? 
 
Har haft lite lördagsjobb på Lindex, spelat match och nu ska jag bara käka godis och kolla på serier hela kvällen. Adam har tvingat mig att börja se walking dead, har ni sett den? Imorgon åker vi till Linköping för att shoppa till lägis. Nästa vecka flyttar vi!!!
 
 
Topp - IvyRevel // Byxor - Boston Clothing // Väska - Chiquelle 
 
Ni som läst min blogg ett tag vet att jag älskar IvyRevels kläder. De är så bekväma, har bra kvalité, snabb leverans. Det enda är att det är lite för dyrt kanske, iallafall för mig som är student men alltså wow är nöjd varje gång så lägger gärna lite extra för man vet vad man får för pengarna. Denna gång har de verkligen satt ribban när det gäller deras höstkollektion!!! Vill-ha-allt typ haha.  Ni kan kolla in kollektionen HÄR!