31 januari 2018

BLUE STRIPES

Outfits Samarbeten

Inlägget innehåller reklamlänkar för Gina Tricot
 
 
SHIRT - HERE / JEANS - HERE 
 
Älskar denna outfit! Den är så mycket jag. Enkel, bekväm, elegant och så snygg! Älskar armarna på skjortan och jag har ju något för randiga skjortor, tycker det är så fint och går aldrig ur tiden. Är både stolt och glad över att mitt samarbete med Gina Tricot fortsätter.  Det är otroligt roligt att få äran och förtroendet att samarbete med sådana här stora företag som är mina förebilder. Gillar ni denna outfit?

Stolt inlägg i samarbete med Gina Tricot

30 januari 2018

JANUARIBOXEN

Samarbeten


Månadens första Glossybox är här proppad med härligheter -älskar att mitt samarbete med Glossybox fortsätter då jag nästan i varje box hittar en ny favoritprodukt. Det är så bra att ha dessa produkter också när man reser då det är så smidiga och bra produkter att ta med sig. Prenumererar ni på Glossybox? Om inte så kan ni göra det nu med lite rabatt. Använd koden "MATILDAS20" får 20% rabatt på en hel prenumereration. 

Inlägget är i samarbete med Glossybox

29 januari 2018

PLANS FOR THE WEEK

Vardag

 
LONDON IS CALLING!
 
Måndag: Tog sovmorgon idag då jag inte sovit alls bra inatt med en hals som är svullen och ett huvud som dunkar. Idag har jag bara tagit det lugnt och fixat här hemma. Nu håller jag på att packa inför de kommande dagarna. 
 
Tisdag: Flyger till London. Ska vara här tills torsdag.
 
Onsdag: London! På kvällen ska jag se min första PL-match (!) en dröm som går i uppfyllelse. 
 
Torsdag: London! Strosa runt och bara äta gott. Flyger hem senare på kvällen. 
 
Fredag: Ledig, på kvällen ska jag käka tacos med vänner är planen.
 
Lördag: No plans!

Söndag:
No plans! 

En riktigt skön och chill vecka. Typ semester ju ;) Behöver verkligen bli frisk så jag kan träna. Så tråkigt att bli sjuk nu när det flyter på så bra med träning och så. Det har varit så hektiskt det senaste tiden så det är skönt med en sådan här vecka. Sen nu när jag är i London kommer det även vara fokus på att fota content och det är ett jobb i sig. Har ni några roliga planer för denna vecka? <3