22 juni 2016

SNEAK PEAK

Inspiration


Mer om denna väskan kommer senare på bloggen så håll utkik!
 
Hej hjärtan! Hur mår ni? Det var ett tag sen sist men har haft så mycket med allt vad student inebär. Jag har börjat på ett nytt jobb vilket är jätteroligt och jag trivs jättebra. Det är rätt mycket att lära sig så det tar på krafterna. Midsommar till helgen, vad är era planer? Det ska bli grymt väder har jag hört. Upp mot 30 grader?!?!!?! Sjukt isf, förra året var det 8 grader och man frös typ ihjäl haha. Vi hörs, puss!
 

21 juni 2016

ADIDAS SUPERSTAR

Allmänt


Fick mig ett par Adidas superstar i studentpresent vilket jag blev så glad över. Behövde verkligen ett par nya skor så det var ju perfekt! De är så bekväma och sköna också.
 
Sedan gick vi i kyrkan och sjöng, traditioner ni vet. Stipendier delades ut och jag fick äran att ta emot två stycken, blev så chockad men samtidigt så glad. Det trodde jag aldrig. Åt super god lunch på skolan med alla studenter innan vi hade avslutning med klassen och delade ut "klassens..." haha kan ni gissa vad jag blev? ;) sedan gick vi paraden innan det var dags för lärare och rektorer att sparka ut oss. Fyfan allt var så perfekt och roligt!!!! Sedan kom det absolut roligaste, FLAAAAK (!!!!) jag skratta och tjöt tills jag fick ont i magen haha, magiskt! Tack till alla inblandade för den finaste och bästa dagen i livet och framförallt till min klass. Har haft mina tre livs bästa år! Puss