Chimi Eyewear

This post contains adlinks from Adviral1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE


Någonting jag vill infröskaffa mig är ett par ascoola brillor ifrån Chimi Eyewear. Tycker de är så himla balla då färgerna är ursnygga och det piffar verkligen upp en outfit. Mina favoriter här ovan är 1, 4 och 5. Speciellt 5:an, så otroligt snygga! Har ni någon favorit här ovan?
 

DENIM & WHITE

Wearing all Gina Tricot
 
Haha känns som dessa bilder ovan är typcial Matilda-bilder 2.0? ;) Ja men vad ska man göra när man vill fota dagens outfit och man inte har någon som kan fota? Att vara bloggare är inte alltid lätt haha! Idag har varit en produktiv dag för mig. Vaknade rätt tidigt, kände dock som jag hade blivit överkörd av ett tåg då hela min kropp är död utifrån och in. Jag gjorde mig lite frukost, kollade OS och ett avsnitt av unga mammor - kollar ni på det? Tycker dessa mammor är helt fantastiska verkligen. Så coola. Sen har jag tvättat och tagit tag i stryktvätt som bara växt och växt som jag skjutit på aaaaallt för länge så det var dags nu. Så har hunnit med en hel del idag vilket känns skönt. Nu är jag tillbaks på hemmaplan och ikväll är det träning. Imorgon är det fredag och helg, vilket jag verkligen behöver just nu. 
 
3

NECKLACE

Inlägget innehåller reklamlänkar
 
 
Hej raringar! Jag får nästan ett meddelande om dagen om vart jag köpt mitt halsband ni ser här ovan. Det är ifrån Gina Tricot och jag älskar det. Tycker det är så himla fint och har perfekt längd. Det finns i både silver och guld, jag har det i guld som ni ser men vill gärna införskaffa mig ett silver också. Det blir dett för 99:- och ni hittar det HÄR (såg att det var slut på hemsidan) men ni kanske hittar det i er närmsta butik! Detta är inget samarbete utan eftersom det är så många som frågar så tänkte jag att jag gör ett inlägg!
 
SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress