28 februari 2018

DENIM DAY´S

Mode Samarbeten

Inlägget är i samarbete med Gina Tricot & innehåller en reklamlänk
 

FAV DENIM - HERE
 
En av mina favoritjeans just nu. Älskar tvätten och slitningen som är fram på dem samt detaljerna nedtill. Om ni klickar på länken får ni se hur dem ser ut bättre :) Jag har fått äran att fota content till en kollektion till Gina Tricot som släpps v10. Så himla roligt och lärorikt. Att ett sådant stort företag tror på mig och ger mig det ansvaret känns helt fantastiskt. Det är så otroligt roligt, spännande och lärorikt som sagt <3 Det är ju denim-tema just nu på Gina Tricot och jag älskar verkligen deras utbud på jeans. Både i priser och kvalité. Mina absoluta favoritjeans är samtliga ifrån Gina Tricot. 
 
Stolt inlägg i samarbete med Gina Tricot

23 februari 2018

WISH LOOK

Mode Outfits

 

This post contains adlinks from Adviral1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE

Längtar tills man kan gå klädd såhär. Är rätt så trött på att halka omkring i snön, kylan, blött och blaskigt. Det var så härligt att va i London då man verkligen hade vårkänsla. Detta är en perfekt outfit enligt mig i vår/början på sommaren - så himla härligt och med solbrillorna som piffar upp hela outfiten. Vad tycker ni?

 

23 februari 2018

RANDOMS

Resor

 
Randoms ifrån Notting Hill. 
 
Hej finisar. Hoppas allt är fint med er. Denna vecka har varit jobbig för mig och har inte haft någon störra motivation till någonting. Ibland är det så. Känner mig allmänt trött, oinspirerad och allmänt okreativ - inte likt mig och då blir ingenting så kul. Igår tränade jag och träffade laget. Ger mig energi som alltid. Idag har jag tagit det lugnt, umgåtts med min faster och kusinbarn, fika med tjejerna och ikväll ska jag äta middag med familjen och umgås med tjejerna. Så behövligt. Hoppas ni får en fin fredag och en härlig helg.