1 / 2 / 3 / 4 /
 
Precis som jag visade med sovrummet är det detaljer som ska upp för att få lite mer liv i det hela. Soffa, soffbord och liknande har vi. Vi köpte en billig matta på ikea men jag vill gärna byta upp mig men den funkar absolut sålänge! :) Gardiner ska upp, vill köpa kuddar till soffan och byta ut några posters. En taklampa för att få lite mer ljus. Den på bilden är så fin men känns som så många har den redan, skulle vilja ha något annat, men den är ju så fin så förstår att många köper den. 
 
Hyllan är från Bruka Design och skulle gärna vilja ha en sådan hylla. De är så fina! Även en avlastningsbänk som ska vara precis innan man kommer in till hallen, den skulle passa perfekt där! Precis en sådan som är på bilden, vet ni vart man kan hitta en sådan liknande med svarta ben & marmorskiva? Puss!

30 oktober 2016

BY MY IPHONE

AllmäntLite olika bilder från min vardag genom min telefon. 
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 (adlinks)
 
Okej vi börjar med sovrummet! Det är så mycket som jag vill göra, saker jag vill köpa osv. Just nu sover vi i en 1,20 säng, vilket är väldigt trångt när man ska sova med varandra i princip varje natt haha... så prio ett för oss är att skaffa en större säng, en 1,80 helst. Då skulle jag så gärna vilja ha den sänggaveln som ni ser här ova, hur fin?!?! Och att man då köper en 1,80 säng och köper till denna sänggavel eller att man då köper i ett paketpris. Sen vill jag ha min lilla egna höra - "fashion hörnan" som Adam kallar det haha. Få upp tavlor och belysning, kuddar och blommor för att få en känsla i rummet liksom. Allt kommer med tiden, jag vet men vill så gärna känna att "det här är hemma". Får önska mig mycket i julklapp och hoppas att jag varit snäll.