30 oktober 2017

PLANS FOR THE WEEK

Vardag

 
Tisdag: Föreläsning & projektarbete. Träning på kvällen.
 
Onsdag: Skriva sista på hemtentan sen är det deadline vid 17:00 på den. Ska hem på kvällen och kolla CL. 
 
Torsdag: Jag drar till Stockholm! Ska träffa Joel (som jag saknar så jag spricker) och gå på event med Mockberg. 
 
Fredag: Hänga med Joel och äta brunch. Åker hem på eftermiddagen och på kvällen ska jag på halloweenfest!
 
Lördag: Inga planer!

Söndag: Inga planer!
 
Ser fram emot att åka till Stockholm, jag behöver verkligen det och försöka hitta lite motivation till livet. Känns som skolan tynger mig och tar mer energi än vad det ger. Sen ser jag fram emot att träffa tjejerna på fredag igen, de är ju det bästa jag vet <3 Så glad över att ha så fina vänner! Har ni någonting kul planerat inför denna vecka?
 

30 oktober 2017

GLOSSY

Samarbeten

Inlägget är i samarbete med Glossybox
 
 
En av månadens höjdpunkter landade i lådan härromdagen - Månadens Glossybox! Det är alltid lika spännande när den kommer. Har hittat så många nya favoritpengar tack vare Glossybox. Ifall ni går till min instastory så ser ni där vad som gömde sig i boxen - @bymatiilda. 
Med rabattkoden "MATILDAS20" får ni 20% på en hel prenumeration där du kan få hem boxar månadsvis till ett rabatterat pris, grymt va? Tycker ni ska unna er själva med detta ifall ni har möjlighet, det är en sådan rolig idé med hela grejen kring Glossybox. Puss finingar!
 
Inlägget är i samarbete med Glossybox

30 oktober 2017

MONDAY VIBES

Vardag

This post contains adlinks from Adviral1 / 2 / 3 / 4 / 5

Måndag, ny vecka - nya möjligheter! Är helt slut efter en intensiv helg och en rejäl bakfylla haha så idag mår jag som jag förtjänar helt enkelt. Önskar att denna look ovan var den jag bärde idag men sanningen är att jag tog på mig samma tröja som igår.. ibland orkar jag verkligen inte. Har några intenvsiva dagar framför mig men sen har jag en rolig helg att se fram emot. Tänkte skriva en "plans for the week" sen.

 

Jag skulle även behöva införskaffa mig nytt smink och ny parfym då jag har min sommarparfym just nu. Jag har hört att Scandal ska lukta så himla gott, så jag måste svänga förbi Kicks eller liknande och lukta på den. Jag vill gärna ha en modern och elegant parfym. :) Har ni några tips på goda parfymer - hit me!