30 november 2016

NAILS

Inspiration Skönhet

Som jag skrev tidigare i veckan så ska jag göra mina naglar imorgon! Har blivit beroende (tror jag) av att ha långa naglar, tycker det är så snyggt och känner mig så mycket fräschare med snygga och fixade naglar, någon mer? Jag har dock beslutångest om vad jag ska göra. Funderar på att kanske göra matta naglar? Brukar jämt ha dem så neutrala men skulle vara coolt att ha mattsvart eller matt fast i någon mörkare färg, lila kanske? Ja jag får se helt enkelt hur det blir imorgon ;)
 
Ny topp från Chiquelle - HÄR
 
Fick hem ett paket från Chiquelle igår och blev så glad av att se denna skönhet. Den är så bekväm och fin, den är off-shoulder som jag hade tänkt att styla med en choker och lite andra detaljer. Ska visa er i ett annat inlägg. 
 
Har varit lite frånvarandra här idag och igår men jag har haft sådan extrem huvudvärk, alltså migrän, som jag inte haft på ett tag nu så har varit helt borta typ. Känt mig lite stressad över en uppgift vi har i skolan som verkligen inte alls blir bra och jag har noll idéer på hur jag skulle göra uppgiften. Men det är enbart ett E moment men jag har alltid så höga krav på mig själv och vad jag gör, vilket kan vara både bra och dåligt! 
Hur har era dagar varit? Jag är ledig nu mellan tors-söndag men har lite självstudier att göra. Puss <3

28 november 2016

JUL PÅ LISEBERG

Resor

 
Som jag skrev i ett tidigare inlägg var vi på "Jul på Liseberg" och det var så magiskt fint så var tvungen att visa er dessa bilder. Vi kom dit runt halv tre när solen började gå ner och vid fem var det helt bäcksvart och som finast med alla belysning som var runt alla åkattraktioner, träd, hus och liknande! 
 
Det var så mysigt att storsa runt, köpte brända mandlar, julfikade och spelade såklart spel inne i spelhuset. Adam fick sig en rejäl match i airhockey där jag vann - som alltid! Större vinnarskalle får ni leta efter ;)
Rekomenderar starkt att besöka Liseberg även på deras julmarknad, det är så fint och entrén kostar 100kr.