31 augusti 2017

HÖSTENS MÅSTE

Mode Outfits

En look som jag verkligen gillar är trenden "Denim on Denim". Tycker det är snyggt att matcha ett par jeans med en snygg tvätt till en jeansjacka och bara en enkel svart eller vit bas-tshirt under. Vad tycker ni om den trenden? Det känns som det är en tidslös trend som man aldrig tröttnar på. 
 
Hur ser det ut annars då inför höstgarderoben? Jag har inhandlat mycket skjortor, endel i materialet satin vilket jag tycker är supersnyggt. Prickigt är någonting som jag fastnat för på senaste tiden. Jag har inhandlat ett par rejält snygga och balla höstskor som jag längtar efter att komma hem. Svarta i mocka, lite lägre med gulddetaljer och den perfekta höjden på klacken. Nu är det enda som står kvar på "önskelistan" en höstkappa! Jag vill ha en snygg kappa som man kan matcha till det mesta, stilren men även med genomarbetade detaljer och gärna lite längre - men jag har inte hittat the one än så att säga ;) 
Vad är ert "höstens måste"? 
 
 

30 augusti 2017

WEDNESDAY

Vardag

 
 
Veckan vänder! Har haft en fin vecka hittills, det har hänt rätt mycket roligt och jag har mycket att se fram emot. Jag har fixaat naglarna och ikväll ska jag ha hemmaspa och kolla serier, ska bli så himla skönt. Jag är så dålig på att ta hand om mig själv och min kropp. Men idag så finns det lite tid över ;) haha! 
Hur som ser jag fram emot helgen. Det ska bli skönt efter en vecka fullt med nya intryck, känns som detta skolår kommer bli riktigt bra. Hur mår ni hjärtan? <3
 
 

30 augusti 2017

MAGIC

Samarbeten

Inlägget innehåller reklam för pixers.se
 
 
I samarbete med Pixers.se tänkte jag tipsa er om deras fantastiska och kreativa fototapeter, väggdekorer, posters och tavlor! Jag tycker de är riktigt balla, innehåller mycket liv och skapar en känsla och värme. De är inte så stela och sticker ut från mängden. Det märks attt de sätter mest tilltro till kraften i berättelser och är väldigt skickliga i det dem skapar. Mina favoriter är verkligen badrumen! WOW, skapar en sådan himla härlifg känsla och harmoni. Riktigt avslappnande och mysigt, hade lätt kunnat ta ett långt, varmt och skönt bad där. Företaget använder sig även av bara miljövänliga material, vilket jag tycker är en viktig aspekt att tänka på och har fått upp ögonen för på sista tiden. <3 
 
Inlägget är i samarbete med Pixers.se