27 april 2018

FINALLY FRIYAY

Vardag

 
HEJ DARLINS! Så otrolig tacksam över att det är fredag. Det har varit en tuff vecka i skolan och privatlivet. Det är så jobbigt att inte ha en fast punkt. Jag håller på att flytta ifrån min älskade, första lägenhet och har väldigt mycket seperationsångest som jag nämnde i ett annat inlägg. Har fått en ny lägenhet där tanken är att börja om helt, på en ny kula vilket känns skönt :) Men det är så mycket med en flytt. Man har ju så otroligt mycket grejer överallt och innan man får iordning på allting. Jag har lite saker hos mamma, lite hos Adam, lite hos mormor & morfar och haha ja, överallt - ingen struktur med andra ord vilket stressar ihjäl mig. Men det är bara att hålla ut i 2 veckor till. 
 
Avslutade min pågående kurs idag och har nu bara en kurs på 4 veckor kvar innan sommarlov & sista året vilket känns så himla sjukt. Det är en B-uppsats som väntar sen är det ÄNTLIGEN sommarlov vilket ska bli gött. Det är så himla skönt att bocka av saker och se "måste-listan" minskas, håller ni inte med? 
Ha en fin fredag nu hjärtan. 
Inlägget är i samarbete med Yves Rocher
 
 
I samarbete med Yves Rocher har jag fått prova hudvård ifrån deras sortiment. Jag har hört väldigt bra om deras hudvårdsserie och jag har använt mig av detta märke tidigare då jag upptäckte det i min Glossybox. Jag gillar verkligen hur företaget jobbar med frågor om hållbarhet, miljö och ekologiskt. 
De produkter jag fått hemskickat är följande: 
 
 Ögonmakeupremover: Med sin milda, skonsamma tvåfasformula tar den bort alla spår av makeup (även vattenfast) i en enda rörelse och utan att lämna en fet hinna. Makeupen avlägsnas helt och formulan med blåklint lugnar huden runt ögat. 
 
Hydra Rengöringsgel: Fri från färgämnen, mineralolja och parabener. Innehåller över 93 % ingredienser med naturligt ursprung. Miljövänlig tub, med 25 % mindre plast än en standardtub.
 
Konjaksvamp: Rengör ansiktet med en svamp som har 100 % vegetabiliskt ursprung. Den är gjord av fibrer från konjakträdet som växer i Sydostasien och boostar hudens lyster tack vare sin mikropeelingeffekt. Den är praktisk och enkel att använda och går bra att använda med en rengöringsprodukt. Om den används varje dag så håller den i cirka 3 månader.
 
Ansiktspeeling & Hydra Vegetale ansiktsvatten
 
Jag har hittills provat rengöringsgelet och ögonmakeupromover är och är helt såld efter bara två gångers använding. Ökonmakeupremovern tar bort mascaran och eyelinern jättebra och lugnar verkligen hudet. Likadant med gelen som är skön att jobba in och jag blir heller inte torr efteråt vilket jag brukar lätt bli. Tänkte återkomma efter några veckors använding men är redan såld på detta!
 
 

26 april 2018

SHOES SHOES SHOES

Mode

Inlägget innehåller reklamlänkar / This post contains adlinks from Adviral1. Ralph Lauren Jolie Sneakers Satin / 2. Reebok Classics CL Nylon Neutrals / 3. Adidas Originals Campus / 4. Filippa K Kate Seasonal / 5. Adidas Originals Gazelle W / 6. Nike Air Force 1 07 SE

Det var så många av er som gillade senast när jag tipsade omm färgglada skor - och endel som ville se mer så här ovan har jag länkat fler skor, röda denna gången ifrån Nelly.com som jag personligen tycker har jättebra utbud. 1, 3 & 5 är mina favoriter - vilka är era?


1. Air Huarache Run / 2. Air Force 1'07 / 3. Air Max Jewell / 4. Air Max Thea vit/vit / 5. LunarTessen / 6. Air Max Thea

Tänkte även passa på och visa er några klassiska, stilrena skor som är så snyggt att bära nu i vår/sommar. Vita sneakers är bland det bästa och det känns som man inte kan få för många. Nike är ett av mina favoritmärke tillsammans med Addidas då jag tycker de är prisvärda, bekväma och snygga. 3, 5 & 6 är mina favoriter.