Inlägget är i samarbete med Lamp24.se och innehåller reklamlänkar
Hej darlings! Hoppa ni har haft en bra helg! Det känns verkligen ute nu att hösten ligger alldeles runt hörnet. Vi har ju nyligen flyttat till en ny lägenhet där det har tagit ett bra tag att komma iordning - vi är långt ifrån färdiga än. Någonting som är på vår prioritetlista är att vi måste ha ny belysning till vårt hem. Nu i sommar har det inte riktigt behövts då det har varit väldigt ljust och vi har klarat oss med väldigt få belysning. MEN nu till hösten måste vi skaffa ett större sortiment för att få en mysig och behaglig känsla i hemmet, och kunna se såklart ;) Är du också på jakt efter bra belysning för ditt hem, trädgård eller kontoret så skulle jag vilja tipsa om Lamp24.se! Där kan du välja bland över 30.000 lampor och ljuskällor. De erbjuder praktiska och dekorativa lampor av olika modeller, stilar och utföranden. Deras sortiment är också väldigt brett av moderna teknologier exempelvis LED-belysning, solcellsbelysning och andra tekniker tillgängliga på marknaden.
 
Någonting jag är i behov av är inomhusbelysningen där vi inte har så mycket av. Speciellt till hallen där vi inte har någon form av belysning så det är verkligen prio 1. Antingen en bordslampa eller en taklampa. Rätt belysning på rätt plats ger så mycket mer än bara nödvändigt ljus. Tycker det ger en sådan varm och exklusive känsla om man lyckas göra rätt. Det skulle vara intressant att se hur ni tänker kring ljus och belysning i hemmet. Har jag någon inredningskunnig läsare som jobbar inom branchen eller bara har ett genuint intresse? Vore jättekul att få en större inblick i hur ni tänker och vilka tips och idéer ni har kring detta :) Jag har även en walk in closet som måste göras iordning och sätta belysning i. Det vore så fint att ha någon cool och häftig taklampa med vitt sken. Eller en kristallrona för att få den här lyxiga känslan i rummet. 
 
Men som sagt! Det vore jättekul om ni kom med era tips och idéer kring hur ni tänker när ni inreder ert hem med belysning. Alla tips och idéer är varmt välkomna. 
 
 
Ida

Fin inspo!

Svar: Tack snälla!
Matilda Strömdahl

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress