DRESS - HERE / HAT - HERE
 
 
Hej hjärtan! Jag har äntligen lämnat in vår B-uppsats tillsammans med min fantastiska grupp. En uppsats som har tagit upp hela min tid. Sen har jag även flyttat, haft mycket fotbollsträningar och matcher, extrajobbat och sen farfars bortgång. Det har med andra ord varit för mycket för mig och jag har känt att jag inte räcker till. Jag har även inte tillåtit mig själv vara ledsen över farfars bortgång då det varit så mycket annat som verkligen behövts göras. Jag antar att sorgen kommer att ta över denna vecka då allt lugnat ner sig och man får tid till att "ta in" allt som hänt. Sedan är ju begravningen rätt så snart.
 
Nu har vi bara en dag kvar i skolan sen är det äntligen sommarlov. Sverige är verkligen så himla fint nu och bjuder på så vacker natur och strålande sol. Jag och Malin tog dessa bilder påväg hem ifrån skolan och de blev så himla somriga och härliga. 
 
Jag har så mycket bilder och samarbeten på gång - som jag tror ni kommer uppskatta. Ser verkligen fram emot denna sommar och möjligheterna den kan ge. Stay tuned! Hoppas allting är bra med er - ville kika in här och säga hur läget låg till. Det blev ett spretigt inlägg men hoppas det är fine med er. Ha en fin lördagskväll nu.
 
Anonym

Vilka härliga bilder!😍loveu❤️

Marie Bergman

Såå fina bilder, älskar klänningen! :)

Svar: Tack snälla :)
Matilda Strömdahl

MADDISENJ.SE

Fantastiska bilder och så snygg klänning!

Svar: Tack så mycket!
Matilda Strömdahl

Cornelia

Alltså ÄLSKAR dessa bilder!!

Svar: Åh vad glad jag blir <3
Matilda Strömdahl

enna

Så härliga och somriga bilder!

Svar: Kul att du tycker om dem, tack!
Matilda Strömdahl

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress